Coaching
Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de Academie voor Coaching en Counseling in Amsterdam en ben afgestudeerd als algemeen coach en spiritueel coach.
Mijn missie is mensen te begeleiden op het pad van bewustzijn.
Als je zoekende bent kunnen vragen opkomen als: hoe geef ik zin aan mijn leven of hoe maak ik het leven zinvoller, plezieriger en minder stressvol voor mezelf? Wat is mijn bestemming?
Soms zijn we de verbinding met ons hart kwijt geraakt omdat we het denken, onze ratio, te lang overgekwalificeerd hebben waardoor we ons uit balans voelen of het gevoel hebben de weg kwijt te zijn. Naast onszelf te staan i.p.v. op ons eigen spoor te zijn.
Om weer in contact te komen met jezelf, met je eigen kracht en wijsheid, biedt “Ruimte om te Zijn” een plek waar jij je verhaal kwijt kunt en waar er zonder oordeel naar je wordt geluisterd.
Met behulp van mindfulness en compassietraining in combinatie met persoonlijke coaching help ik je graag op weg om weer in balans te komen.

Cliënten van “Ruimte om te Zijn” benoemen vaak dat het fijn is te ervaren dat de mogelijkheden om verder te kunnen in jezelf zitten. Ervaren dat je vanuit vrijheid keuzes kunt maken die beter bij je passen geeft een goed gevoel. Het maakt je meer verantwoordelijk voor wat er in jouw leven gebeurt en het maakt ook dat je beter achter je eigen beslissingen kunt staan. Kortom een blijer mens worden!

Wandelcoaching.
Wandelcoaching in de natuur behoort ook tot de mogelijkheden. Het voordeel van buiten zijn is dat het je eerder in contact brengt met je eigen natuur. Letterlijk in beweging komen en ruimte om je heen ervaren kan het coachproces in positieve zin ondersteunen.
Daarnaast:
Begeleid ik een keer in de 14 dagen op zondagmorgen (10.00-12.00)  wandelcoaching voor mensen die met rouwverwerking en verlies te maken hebben. Mocht je daar interesse voor hebben dan kun je je opgeven bij mij of bij Diny Neplenbroek. (zie contact)
De kosten daarvoor zijn € 8,50 per keer. (incl. koffie/thee).